Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Július 19. 22:58, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Vihar - Több elővárosi vasútvonalon is fennakadások vannak

Vihar - Több elővárosi vasútvonalon is fennakadások vannak

Tartós zárlat miatt nem indított és nem fogad vonatokat Budapest-Nyugati pályaudvar, emiatt az esztergomi, a váci, a szobi, a ceglédi, a szegedi és a lajosmizsei vonalakon lehet késésre számítani - közölte az MTI-vel csütörtök este a Mávinform.

Közleményükben azt írták: a szakemberek dolgoznak a helyreállításon, hogy a fejpályaudvaron mihamarabb meginduljon a közlekedés.
Áll a vasúti közlekedés a Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia vasútvonal Kunszentmiklós-Tass és Ferencváros, a Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vasútvonal Érd–Ercsi, valamint a Budapest–Hatvan–Miskolc vasútvonal Hort-Csány–Kál-Kápolna közötti szakaszán is. Ezeken a szakaszokon a viharban megsérült felsővezeték-hálózat nehezíti a vasút közlekedést, valamint a miskolci vonalon Hort-Csány és Hatvan között egy korábbi baleset helyszínelése is tart - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt