Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2015. November 05. 17:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: 444.hu, youtube, címlapfotó: divany.hu

Világszerte igazi hepaj kísérte a H&M új kollekcíóját

Világszerte igazi hepaj kísérte a H&M új kollekcíóját

Talán az új iPhone-ok se okoznak ekkora dulakodást. Nemcsak Budapesten vezetett kaotikus jelenetekhez a H&M és a Balmain kollekciójának megjelenése. A ruhadarabok egyszerre kerültek a boltokba világszerte 250 üzletben

A cég minden évben összeáll egy menő divatházzal, és közös kollekciót adnak ki, aminek darabjai minőségen inkább az adott divatházhoz, árban inkább a H&M-hez közelítenek.Idén ez a párizsi Balmain volt.

A világon sok helyen elszabadult a pokol:

Budapest:

több egybehangzó beszámoló szerint jóval nyitás előtt már több száz méteres sor kígyózott az épület előtt (volt, aki hajnali négykor állt be), de a hercehurca akkor indult be igazán, amikor reggel kilenckor kinyitott a bolt.

“A sor felbomlott, mindenki próbált az elsők közt bejutni. A biztonsági őrök azon voltak, hogy kordában tartsák az embereket, de ez nem minden esetben sikerült. Aki az ajtón belülre került, futva kereste a megvenni szándékozott ruhákat, és ha a polcokon nem találta, kikapta a mellette álló, nála szerencsésebb vásárló kezéből. Borultak az állványok, törtek a plexik, még egy kis vér is folyt” - írja a Stíler blog.

“Ami bent fogadott, az leírhatatlan. Nem tudom, hogyan néz ki a földi pokol, de valami ilyesmi lehet – verekedés, tolakodás, ordítozás”. Ezek a Vous.hu szavai.

Egy ruháért bármit? Ez történt reggel a Vörösmartyn.

Szerző: Vous, 2015. november 5.

“A H&M üzletében apokaliptikus állapotok uralkodtak, az extázis a tetőfokára hágott az ott dolgozók körében is, tátott szájjal bámulták, ahogy egymást fellökve, ész nélkül kapkod a tömeg. A vásárlók izgatottsági állapota valahol a szívroham és az agyvérzés környékén állhatott, borultak a bábuk és a ruhaállványok, egymást lökték fel az emberek. Egy fiú konkrétan elvett, vagyis inkább kitépett két pólót egy lány kezéből, és ez csak az egyik hihetetlen jelenet volt, aminek a szemtanúi voltunk.” Ez pedig a Glamour leírása.

Azonban a világ többi részén is hatalmas harcok folytak a ruhadarabokért: a teljesség ígénye nélkül itt megtekinthető néhány videó, azonban a Youtube-on még rengeteg hasonló videót találunk városok divatért megvadult tömegeiről.

Isztambul:

London:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.