Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 31. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott Bieber csaja

Villantott Bieber csaja

Selena Gomez folytatja misszióját, hogy nőként nézzenek rá az emberek, és napozás közben csaknem minden domborulatát közszemlére tette.

Az, hogy Selena Gomez ízlésével komoly problémák vannak, vitán felül áll. Ahogy az is, hogy hónapról-hónapra egyre dögösebb a tizenkilenc éves tinisztár. Ezért elég sok férfi szeretné minél kevesebb ruhában látni. Vagyis most rengetegen fognak széles mosolyt elengedni a monitorok előtt. Miss Gomez ugyanis jó mélyre tolta magán a bikini alsót, miközben az Orlando Hotel medencéje mellett sütkérezett. A fenékvillantástól pedig csaknem nagyobb bulvár esemény is történt, amikor az énekesnő felkelt a napágyról, a felsője viszont nem volt megkötve rajta. De ifjú kora ellenére elég tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy egy mellmutogatást elkerüljön. Így csak részben láthatta a nagyvilág, hogy mi lehet Jusin Bieberé, amikor csak akarja. Az élet igazságtalan, a szerelem pedig vak.

Címkék: selena gomez

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára