Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 06. 07:37, kedd | Belföld

Megmentik a bajba jutott devizahiteles családokat

A parlament hétfői döntésével a Nemzeti Eszközkezelő januártól megvásárolhatja a bajba jutott kétgyermekes, rászoruló devizahiteles családok jelzálogjoggal terhelt lakóingatlanát.

2011. November 06. 07:29, vasárnap | Kék hírek

Csalók verik át a devizahiteleseket

Megnőtt ezekben a hetekben azoknak a száma, akik pénzügyi szakértőként állítják be magukat, így igyekeznek hasznot húzni a bajban lévő devizahitelesek kiútkereséséből – állítja a Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat jogásza.

2011. November 03. 14:33, csütörtök | Kék hírek

Budai Gyula közölte: nyomozást rendelt el a rendőrség

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el a debreceni MÁV Hajdú Kft. privatizációja ügyében ismeretlen tettes ellen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

2011. November 03. 07:29, csütörtök | Kék hírek

Kokain volt a szivarokban

Szivarokba rejtett kokainra bukkantak a rendőrök egy nyírteleki ingatlanban tartott házkutatáskor – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

2011. November 02. 14:25, szerda | Belföld

Százmilliókat takaríthatnak meg

Azzal, hogy a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es és 2-es terminálja között lévő épületekbe költözik vissza a társaság, évi közel egymillió eurót takaríthatnak meg – írja a Világgazdaság szerdai számában.

2011. Október 28. 07:33, péntek | Kék hírek

Villanyszerők manipulálták a villanyórákat

Villanyórákat manipulált áramlopáshoz két villanyszerelő Kelet-Magyarország öt megyéjében.

2011. Október 24. 07:21, hétfő | Belföld

A végtörlesztés a befektetési alapok vagyonát is apaszthatja

A kedvezményes devizahitel-végtörlesztés erőteljesen morzsolja majd a lakossági megtakarításokat, így a nyugdíjpénztári vagyonátadás után a befektetési alapokból is újabb összegek áramlanak majd ki.

2011. Október 20. 07:17, csütörtök | Belföld

Rogán: nem lesz ingatlanadó

Szándékos félrevezetésnek nevezte az ingatlanadóval kapcsolatos felvetéseket a fideszes Rogán Antal. A parlament gazdasági bizottságának elnöke szerint az önkormányzatok adókivetési gyakorlata ezen a téren nem változik.

2011. Október 19. 14:25, szerda | Belföld

A gyorsaságon és jó döntéseken múlik a végtörlesztés sikere

Az elmúlt hetek fejleményei egyre inkább csak egy utat hagynak a végtörlesztés kihasználására azoknak a devizában eladósodott ingatlantulajdonosoknak, akik nem rendelkeznek elegendő készpénzzel adósságuk megfizetéséhez.

2011. Október 18. 14:33, kedd | Kék hírek

Bakács Tiborra emlékeztek a szalámilopással?

Félmillió forintot és egy rúd szalámit vitt egy betörő egy pécsi családi házból vasárnap napközben.

2011. Október 17. 14:29, hétfő | Kék hírek

Az adóhatóság vizsgálja az uzsorásokat

Hat olyan budapesti, illetve Pest megyei embert vizsgálnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, akik több esetben adtak kölcsön embereknek 50 százalékos kamatra nagyobb összegeket.

2011. Október 16. 14:21, vasárnap | Belföld

Chipsadós termék lesz a cukrozott sör is

Bekerült a cukrozott sör a chipsadós termékek körébe, emelkedik több illeték, településadót vethet ki az önkormányzat - többi között ilyen változások lesznek a jövő évi adótörvényekben.